EHBO

's-Gravenzande

Beste leden,

Zoals aangekondigd tijdens onze algemene vergadering en elders in de Hulppost, is het ons gelukt een nieuwe locatie te vinden voor onze lessen en andere activiteiten .

Sinds 2002 heeft onze vereniging naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van De Brug .  Door de veranderingen in het subsidiebeleid van de gemeente werd de huur van de Brug te duur voor ons en moesten we op zoek naar een goedkopere locatie.  We zijn dan heel blij om, met ingang van het nieuwe seizoen, terug te kunnen gaan naar het oude stekkie van de EHBO, de Brandweerkazerne (Fultonstraat 2 in ’s Gravenzande). Gezien het aantal beschikbare ruimtes worden de lessen en cursussen op dinsdag en woensdag gegeven. U vindt de planning elders in deze Hulppost.

Er zijn echter regels gebonden aan het gebruik van de Brandweerkazerne en het is belangrijk dat iedereen zijn best doet om deze regels na te leven.

Parkeren

U kunt het beste met de fiets komen. Indien u toch met de auto komt, dan mag u niet voor de grote deuren parkeren. De brandweerauto’s moeten vanzelfsprekend ieder moment weg kunnen. Dit geldt natuurlijk ook voor de fietsen. U mag wel uw fiets naast de hoofdingang neerzetten. De auto’s mogen ook niet op het parkeerterrein van de brandweer, wel op straat aan de overkant van het gebouw.

Ingang

We hebben afgesproken gebruik te maken van de hoofdingang. De gang in en rechtdoor. Daar vindt u de 2 ruimtes die we mogen gebruiken. De andere ruimtes zijn voorbehouden aan de brandweer.

Koffie

Koffie en thee zit bij de contributie en is dus gratis op de lesavond, voor fris moet  €0.50 bijbetaald worden.