EHBO

's-Gravenzande

Een Reanimatie/ AED cursus volgen

 

Een hartstilstand komt altijd onverwacht. Het overkomt elk jaar 15.000 à 16.000 Nederlanders. Zorg er voor dat u dan niet hulpeloos toekijkt. Iedereen vanaf 13 jaar kan het leren.

 

Door het volgen van een Reanimatie- en AED-cursus, bent u voorbereid. In 3 uur leert u een hartstilstand herkennen, mond-op-mondbeademing geven, hartmassage (reanimatie) toepassen en de Automatische Externe Defibrillator (AED) gebruiken. Dit laatste heet ‘defibrilleren’.

 

Uw instructeur leert u reanimeren en defibrilleren op een oefenpop. Hij of zij is in het bezit van een certificaat van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR). De theorie leert u met behulp van het lesboekje.

 

Na de cursus ontvangt u een officieel certificaat van de Hartstichting en de NRR. Daarna volgt u 1 keer per jaar een herhalingsles.

 

 Aantal avonden: 1  van 3 uur

 Kosten nieuwe cursus: € 35,- p/p. (3 uur)

 Kosten Herhaling: € 15,- p/p. ( 2 uur)

 Voor een groep (intern of extern) worden speciale prijzen gerekend ( neem contact op met de ledenadministratie).

 Veel zorgverzekeraars vergoeden deze cursus.

https://www.independer.nl/zorgverzekering/vergoedingen/ehbo-cursussen.aspx

Menzis en DSW gaat reanimatiecursus vergoeden

 

Goed nieuws: na diverse discussies met Menzis heeft deze zorgverzekeraar besloten dat per 1 januari 2016 reanimatiecursussen van Hartstichtingspartners vergoed gaan worden in de aanvullende verzekeringspakketten! Vanaf december zal in de nieuwe polisvoorwaarden te lezen zijn om welke bedragen en aanvullende verzekeringen het gaat.

 

 

 

Om u in te schrijven gaat u naar “Aanmelden”.