EHBO

's-Gravenzande

Bij Rabobank Westland telt de mening van de leden mee. Ook als het om sponsoring gaat. Daarnaast dragen we behalve hockey, wielrennen en paardensport, ook andere activiteiten in het Westland een warm hart toe. Deze twee zaken komen mooi samen in de Rabobank Clubkas Campagne. Bij de Rabobank Clubkas Campagne bepalen onze leden welke verenigingen en stichtingen een sponsorbijdrage krijgen én hoe hoog dat bedrag is. Dat gaat als volgt. Rabobank Westland stort elk jaar een bedrag in de pot van de Rabobank Clubkas Campagne. Via deze website kunnen onze leden stemmen op hun favoriete club. Ieder lid krijgt vijf stemmen. Hij of zij mag maximaal twee keer op dezelfde vereniging stemmen. Het bedrag in de pot wordt gedeeld door het aantal stemmen. Hoe meer stemmen voor uw vereniging, des te hoger het bedrag dat naar de clubkas gaat!

Voor de Rabobank Clubkas Campagne 2018 geldt dat alle leden die vóór 1 januari 2018 lid zijn mee mogen stemmen.

Stem op onze vereniging!

(is rond oktober 2018)